Warner Bros. Discovery'de en büyük sosyal katkımızın, dünyada etki yaratmak isteyenlere hikayelerini anlatmak için alan açmak olduğuna inanıyoruz.

Değişim Elçileri dünyada fark yaratmak için yola çıkıyor

Sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek seyircileri dünyamızla ilgili kalıcı bir değişim yaratmak için harekete geçmeye teşvik edebilecek kahramanların sesi oluyoruz.

Değişim Elçileri dünyada fark yaratmak için yola çıkıyor

Değişim Elçileri, DMAX ve Discovery’de izleyeceğimiz kısa belgesellerde doğayı koruma, atıklar, iklim değişikliği, plastik kullanımı konularında bilinç oluşturuyor.

Değişim Elçileri dünyada fark yaratmak için yola çıkıyor

Değişim Elçileri kimdir?

Emily Penn

Kaptan ve okyanus savunucusu Emily Penn, denizlerimizde milyonlarca ton plastik olduğunu söylüyor. Küresel bir sorun olan plastik kirliliğini çözmek için küresel aksiyonlar almalıyız.

Merijn Tinga

Bir çevre aktivisti olan Tinga, Plastic Soup Surfer derneğinin kurucusu olarak plastik kirliliğini azaltmak için kampanya yürütüyor.

Šimon Michalčík

Plant-for-the-Planet derneğinin Çek Cumhuriyeti ayağında yönetici olarak görev alan Michalčík, ormanlaştırmanın önemini anlatıyor.

Melati Wijsen

Melati kendisini bir ‘Değişim Yaratıcısı’ olarak tanımlıyor. 10 yılı aşkın süredir plastik kirliliğine karşı mücadele ettikten sonra şimdi kendini gençleri bilinçlendirmeye adadı.

Değişim Elçileri Sustainable Brands Türkiye Konferansında

Değişim Elçileri Emily Penn ve Merijn Tinga, 18 Eylül’de gerçekleşecek Sustainable Brands Türkiye konferansında Warner Bros. Discovery EMEA Bölgesi Sosyal Sorumluluk Projelerinden Sorumlu Kıdemli Pazarlama Direktörü Edina Constantinescu moderatörlüğünde konuşma gerçekleştirecek.

Global Sürdürülebilir Markalar Topluluğunun Büyük Türkiye Buluşması Sustainable Brands Türkiye 2024 17 Eylül’de Swissotel The Bosphorus’da, 18 Eylül’de ise çevrim içi olarak gerçekleşecek. Konferansa dair tüm detaylar burada.